tisdag, maj 30, 2017

Pissregnspass


Det var inte kul någonstans att träna idag, usch. Pissregn, kallt som fan och allmänt trist. Låg puls och omotiverad var jag också. Jävlar vad skönt det ska bli att få lov snart, träningen blir så jävla värdelös när jag tränar på eftermiddagarna alltså. Livet är så mycket ljusare på de lediga dagarna när jag kan träna 3-5 timmar direkt på morgonen. Regnet som svepte ner idag har nog gjort sitt till det bittra beteendet. 

Jag hade i alla fall ett trevligt sällskap idag av Johannes Ringsby och en comebackande Linus Larsson. Enda nackdelen att träna i sällskap är att jag hamnar i otakt med mina podcast-prenumerationer, men det kanske man kan ta.. 

2,30 timmar stakning och 38 kilometer blev dagens lidande, bättre än inget i alla fall. Körde på mina Elpex 4-3:or. Såg att Skistart har kommit med nya klassiska rullskidor i carbon, blev lite sugen på att testa dessa faktiskt!Regn och glad


Det mest spektakulära med dagens träning var när vi såg ett rådjurskid i diket, gullig liten krabat

Inga kommentarer: