måndag, maj 01, 2017

Slut på Raki på Kreta


Strandhäng

Tjo tjo. 

Igår eftermiddag så tog vi apostlahästarna och gav oss iväg. Vi gick från havet och uppåt bergen en sväng. Ungefär 3,5 kilometer och 200 höjdmeter. Fina miljöer längs vägen. Skönt att komma ifrån hotellet och strandpromenaden också. Man vill ju hinna med och se så mycket som möjligt. 

Vid middagstid så gick jag och Amanda ut på en restaurang och åt. Väldigt mysigt litet ställe en bit ifrån hotellet, lugnare och bättre mat än i den bullriga all inclusive-salen. Vi åt vitlöksbröd och grillad fetaost till förrätt, mixed grill till varmrätt och banana split till efterrätt. Till det så drack jag upp halva Kretas förråd av raki. Smakar fan, men serveringspersonalen bjöd hejvilt på det, och drack själva. Väldigt roligt. 

Idag så har vi börjat dagen med en promenad längs stranden. Vädret är lite växlande med sol och moln, men fortsatt väldigt varmt, närmare 25 plusgrader. Planen för eftermiddagen är en liten promenad uppåt bergen igen. Jag gillar ju berg och backar. Kommer nog passa på att fettis-jogga lite uppför, för nu känner jag mig så sjukt fet och äcklig. Ändå spännande att bli lite fet och otränad, då kommer man ju märka av förbättringar snabbt när man är åter i ekorrhjulet med träning och jobb igen. Får nog ta en del fasta när jag kommer hem. 

Bilder:

 
 
      

2 kommentarer:

Johan Berg sa...

Läs denna bok om motståndsrörelsen på Kreta under WWII. Rolig bok!

http://www.chrismcdougall.com/buy-natural-born-heroes-from-these-sellers/

Adam Steen sa...

Mäktigt!