fredag, maj 05, 2017

Smygstartade med tre timmar stak på 4-3:or

 
Godkväll!

Klockan åtta i morse kom vi hem till Borlänge. Temperaturen visade -2,5 grader när vi landade i Sverige. Hade inga stora förhoppningar om ett bra, varmt och fint pass. Men när jag väl kommit till sans efter några timmars sömn och skulle ge mig ut på lite träning så märkte jag att det var nästan lika varmt här som nere på Kreta. Jag chansade att temperaturen skulle hålla sig varm och klädde på mig kortbyxor och kortärmat. Det visade sig att det nästan var för varmt, det rätta hade varit barüber, men jag är alldeles för bränd på axlarna för det. 

Dagens rutt blev helt enkelt till Falun och tillbaka längs cykelbanan bredvid riksväg 293. Till en början var jag rätt seg, men mot slutet så kändes det rätt bra faktiskt. Hade bättre ork än förra veckan, så det var bra att jag hann med fyra fina pass då. Totalt så blev det tre timmar, 47,5 kilometer och 405 höjdmeter. Åkte på mina Elpex 4-3:orDet allra bästa med passet är att jag inte ätit sedan inatt klockan ett på flygplanet, drack endast vatten under träningen, ingen svacka. Nu är det slut på leken. Imorgon blir det ett nytt bra pass igen!


Inga kommentarer: