tisdag, maj 23, 2017

Teknikfilmning


Hej hej.

Ny dag, nya möjligheter, Jag hade ingen lämplig bild idag, så ni får en liten film från gårdagen. Gjorde ett litet tafatt försök att filma min teknik, gick sådär. Men jag har tänkt att jag ska ta lite hjälp med att filma mig när jag åker rullskidor i sommar för att försöka hitta saker i tekniken att jobba med. Det är ju perfekt att ha någon med sig som cyklar och filmar samtidigt. Oavsett nivå så kan ju alla hitta saker i tekniken som går att finslipa. Det är ju egentligen ett ganska "enkelt" ingrepp för att kunna åka fortare och mer energisparande. 

Det finns ju nycklar i tekniken att jobba emot. Men man ska också komma ihåg att bara för att en person åker "perfekt" så kanske inte den tekniken passar en annan. Man har ju också sitt egna rörelsemönster. Dock så kan man ju som sagt behöva jobba mot vissa saker, såsom hög höft, vinklar i armbågar, hitta träffen och så vidare. 

Inga kommentarer: