söndag, maj 28, 2017

VÄRLDENS BÄSTA!

 
  
Fy fan, fy fan, fy fan!!! Igår hade jag en av mina bästa dagar och kvällar någonsin och det är främst tack vare min bästa Amanda, men också mina fina vänner. Finner inte ord till hur tacksam och glad jag är för det. Inte trodde jag för något år sedan i bitterhetens epicentrum att livet skulle vända och bli så här bra alltså! Men vi kanske kan ta gårdagen från början;

Ni vet ju om skattjakten och cykelpasset. Bara det hade ju jag kunnat leva på som en riktigt bra pre-födelsedag. Men det skulle bli bra mycket bättre än så! Efter träningen igår (allt handlar ju tydligen om träning för mig) så var det så hemskt noga med att utemöblerna skulle fram och att allt skulle vara helt rent i huset, samt att alla pinaler skulle vara bortplockade. Jag tänkte inte så mycket på det utan gjorde mest som jag blev tillsagd. Vidare så skulle vi på middag hos Amandas föräldrar redan vid 17,30, även det tänkte jag inte så mycket på. Vi åt en god middag med efterrätt och jag drack lite vin därtill. Kring klockan 19 så ville Amanda gå hem för att hon var så trött sa hon, så vi tog och gick hemåt. Men vi lämnade Boss kvar för att hennes mamma skulle ut och gå med honom. 

När vi öppnade dörren så noterade jag direkt att det stod en massa skor innanför dörren och sekunden efter så hoppar det fram ett helt gäng med mina kompisar som blåser i party-trumpeter. Jag blir så chockad, ställd och glad att jag inte vet hur jag ska reagera eller göra! Amanda har då fixat och planerat detta i veckor för mig. Så oerhört kul och så jävla snällt. Det blev en fantastiskt trevlig kväll i goda vänners lag med trevligt häng, kanske någon liten drink (ont i huvudet idag?!), kubbspel, en tipspromenad med elva frågor om mig (som Simon Andersson och Jesper Nyström vann) och sedan en sväng till Falun. Jag har nog aldrig blivit så här glad och glatt överraskad någonsin. Helt fantastiskt!!

Stort tack alla inblandade, ni är guld värda allihopa! Puss och kram. Känns ganska underbart att jag ska få en son med dig Amanda <3

Detta kommer jag leva länge på! Jag kan till och med kosta på mig att göra bloggens första smiley :D

Inga kommentarer: