tisdag, maj 30, 2017

Veckans träningsplaner med mera

 
Tjallå!

Nu är det höst igen, regn och moln, heja. Nejdå, nu ska vi inte vara så bittra heller. Det är ju fortsatt mycket sommar kvar, kan vi hoppas på. Men det här med regn är ju inget jag gillar alls, allt blir så mycket tråkigare. Dock så kan man ju inte påverka vädret denna gång heller. Så jag fattar inte varför jag tjatar om det. 

Vi välkomnade sommaren ytterligare igår genom att starta igång automower-gräsklipparen och Amandas hembyggda fontän utanför entrén. Det ger härliga flashbacks till förra sommaren som var en av mina bästa somrar någonsin. Då var ju allt så nytt med Amanda, jag hade jobb ett år framåt från hösten ochjag  tränade bättre än någonsin innan. Hoppas på repris i år också! Även om jag kanske skulle kunna tänka mig att jobba 2-3 veckor för att få in lite extra deg. Den 21:a augusti så kommer jag börja jobba på mitt nya jobb i Borlänge. 

Denna vecka så har jag planerat ganska lite timmar, omkring tio stycken bara. Dels så körde jag hårt förra veckan, men vi ska också till Stockholm i helgen för ett trevligt event (typ liknande fångarna på fortet) med Amanda och hennes familj. Så jag kommer vila både lördag och söndag också. Blir helt perfekt, för jag är ledig kommande måndag och tisdag, så timmarna hinner ju komma in då. 

I eftermiddag så tänkte jag ta en stakvända på rullskidorna, omkring klockan 15 startar jag här i Falun. Om någon vill umgås lite?! 

Inga kommentarer: