onsdag, juni 14, 2017

Åt rätt håll(?), pengamaskin och blödig

 
För drygt två år sedan så åkte jag en av mina få rullskidtävlingar i livet: "Dalarullen", även då var jag ett sänke.. 

Onsdag, skolavslutningen närmar sig med stormsteg nu. Solen lyser, det är varmt och vet ni, det börjar kännas lite lättare. Jag kanske är lite mer sugen på att träna igen, kanske och bara lite, men det känns som om det går åt rätt håll. Idag har jag i alla fall packat med mig träningskläder, så jag måste väl ut på rullskidorna en repa efter jobbet kring klockan 14,30 någon gång. Usch.. Men jag behöver nog bara en spark i baken och komma igång igen bara. Behövde nog också en tvådagars vila. Har ju tränat mer mängd de senaste veckorna än under hela säsongen, så det är inte konstigt man kanske blivit lite sliten. Hoppas jag får lite mer sug att träna nu när lediga dagar kommer. 

Mycket av tiden på dagarna går åt till att läsa på Twitter och bloggar kring hur jag ska få min aktieportfölj att växa mer och mer. Jag försöker bygga upp en pengamaskin här med cirka 25% billiga indexfonder och 75% aktier (utdelningsaktier/investmentbolag), planen och förhoppningen är att dunka ihop fina avkastningar inom ett antal år. Försöker spara undan drygt 50% av min "lön". Hoppas jag hittar något vettigt i sommar, jobb eller sponsring, så jag kan fortsätta spara även då. 

På fredag är det som jag nämnt skolavslutning. Börjar kännas rätt tungt. Jag är rätt blödig ändå. Kommer bli tufft att lämna min elev, klassen och skolan alltså. Jag gillar inte avsked, usch. Sen är jag lite nervös för att börja på ett nytt jobb/en ny skola också. Hur ska det gå?!

Inga kommentarer: