fredag, juni 23, 2017

Dags för Orsakajt'n

 

Godmorgon, godmorgon, hör fåglar sjunga glatt. Godmorgon, godmorgon, i kör!

Har inatt sovit med mina fina vadskydd och med min bästa Boss. Vadskydden för att försöka få någorlunda fräscha ben efter gårdagens 3000 på bana. Och med Boss för att stackars Amanda är inne på förlossningen sedan igår. Hon hade en del värkar, sammandragningar och smärta. Så dom ville ha henne inne över natten för observation. Vi får hålla våra tummar för att allt går bra. 

Jag är strax i färd med att bege mig mot Orsa för att springa Orsakajt'n, 15 kilometer löpning med start klockan 11,15. Förra året hade jag en riktigt dålig dag, tror jag dessutom fick en släng av vätskebrist i det kvava vädret. Det var även första gången i mitt liv såom jag tig  av mig mitt linne under en tävling. Hade en bit över en timme då (1,03-1,05 någonstans). Min bästa tid tror jag är typ 56-67 någonstans. Klarar jag under timmen idag så får jag vara nöjd!

Hörs sen!

Inga kommentarer: