fredag, juni 16, 2017

En femmil stak + TRX
Helkittad med kläder från Swix idag, både korta tights och kortärmad tröja

Tja folkens!

Har jag kommit in i träningen igen månntro? Ja, just nu i alla fall, men det kan vända igen är jag rädd, fast det är väl bäst att passa på nu när det funkar igen,

På dagens träningspass hade jag förstaklassigt sällskap i form av Amanda på cykel, trevligt! Blev lite slitsamt åt henne. Men det är ändå imponerande att hänga med när hon är höggravid. Vi körde följande vända: 


Stakning på Elpex 4-3:or: 50,42 kilometer, tre timmar och 420 höjdmeter

Kändes väl helt okej idag måste jag säga, men min puls är så jävla låg från och till, fattar inte varför, tränar ju knappt, så jag borde inte kunna vara sliten. 

Efter finvändan på rullskidorna så blev det ett TRX-program, för första gången på drygt två veckor. Det var inte alltför härligt, känner mig rätt svag och omotiverad där fortsatt. Kanske ska köra programmet oftare, men med färre sets och repetitioner, för att inte vara för "nervös" inför det?!

En liten kort film som Amanda gjorde sig skyldig till idag:


Inga kommentarer: