fredag, juni 02, 2017

Ett försök till elghufsintervaller


Mina Inov8 x-talon 212 är en ständig följeslagare när jag är ute i skogen på aktivitet, fick dock ett par nya Hoka One One Clifton 3 igår, ska bli spännande att testa dessa framöver!

Om vi säger såhär; det sattes ju inga världsrekord uppe på Jungfruberget idag direkt, varken i hastighet, syreupptag, uthållighet, eller annat. Men man kan ju ha sådana dagar också. Konstig känsla i kroppen idag med rätt hög puls och noll ork. Planen var 4 x 10 minuter AIII elghufs och två timmar totalt. Utfallet blev istället 3 x 10 minuter i någon variant av marginellt högre fart än gång, samt 1,40 total tid. Så var det med det! Jag var i alla fall inte sur eller less och det var ett stort steg i rätt riktning!

Nu väntar två vilodagar, troligen i alla fall. Jag har nämligen inte kört någon TRX-styrka denna veckan, så antingen kör jag den imorgon innan vi åker till Stockholm, eller på söndag när vi kommit hem. Det visar sig!

Trevlig helg alla mina läsare!

Inga kommentarer: