torsdag, juni 01, 2017

Gårdagens kilometertider och annat

 
Igår så fick jag hem min nya cykel, inte så illa för att kosta 1899:- dock var hjulen lite vinda, men dessa ska jag nog lyckas rikta upp. Passade också på att köpa ett lås på Biltema. Tog faktiskt cykeln på en premiärtur ner till starten på gårdagens race, den gick helt okej! 

Det tog ända tills idag innan min polarfil från gårdagens Blodomloppet blev synkat med Strava så att jag kunde se gårdagens kilometertider, här kommer dom:

3,15
3,29
3,34
3,27
3,31
3,30
3,30
3,25
3,27
3,31

Första fem: 17,16
Andra fem: 17,23

(Observera att Strava mäter tid i rörelse och att gårdagens lopp visade 80 meter längre än 10 kilometer på min klocka)

Ganska så jämnt lopp ändå! Är väldigt nöjd med insatsen. Hjärta och lungor finns ju där. Ska jag springa snabbare så krävs det bättre löparben och mer snabba intervaller på lättlöpt underlag. Men detta är ju en bra grund och ett bra resultat för att vara mig. Förr om åren så kändes ju 35 på milen som ingenting, men samtidigt så sprang jag mer då, dessutom så fanns inga GPS-klockor som visade mer exakta sträckor och faktiskt så var jag ju på den tiden bara bra på löpsträckor upp till 3000 meter ungefär. Tränade ju för 800 (1,56,22 som pers) och 1500 (4,01,02). Numer är jag ju bättre tränad på längre sträckor, men inte riktigt löpskolad för att springa kilometrar under 3,00. 

Igår efter målgång så var jag helt förstörd i vaderna, stannade jag bara till några sekunder och sedan skulle försöka gå så var dom som två betongklumpar. När jag skulle försöka somna så drog båda baksidorna ihop sig rejält, kunde inte vända mig om. Sjukt alltså. Idag är jag ganska trasig också, men inte helt förstörd ändå. 

 


2 kommentarer:

Johan Berg sa...

Sub 32 på 68 kg?

Adam Steen sa...

Haha, kanske det