måndag, juni 12, 2017

Gårdagens träning, med mera


Jag var glad innan lördagens rullskidsgalej i Norrtälje i alla fall, bakluckeloppis i Benzen?! 
Foto: Ronny Larsson

Tja tja. 

Kan vi lägga det här loppet från i lördags bakom oss nu och blicka framåt? Är nog en liten svacka mentalt bara. Inte varit riktigt sugen på att träna hårda pass och jag sväller upp i alla riktningar. Det går väl upp och ner som med allt annat, bara att kämpa på och jobba vidare. Det är inte nu jag ska vara smal eller i form. 

Igår så tränade jag föregående veckas sista träningspass; tre timmar löpning (24,4 kilometer) med Adam Larsson. Vi sprang en fin vända runt berget/bergen i Bergebo. Riktigt fint och ett skapligt bra väder också. Vi hade även sällskap av favorit-hunden Boss:
 
 
Efter löpningen så var vi hem till mina föräldrar på fika, samt träning inför vad som komma skall:

  
Idag ska jag vila. Småvärk i kroppen både här och där. Fick ju ihop 18,30 timmar förra veckan och har 47,30 timmar de senaste tre veckorna. Förutom jobb så ska vi till barnmorskan i eftermiddag, det är dagens göromål! 

Hörs. 

Inga kommentarer: