fredag, juni 09, 2017

Höll axlen? Blir det race?


Det korta svaret är: JA! Axeln höll och det blir race imorgon (Rullskidgalejet, klicka för mer info). Faktum är att jag inte kände någonting av axeln, kanske lite lite, men det kan också ha varit fantomkänslor/oro. Jag tog en lugn och fin vända på mina Elpex team 610, 2:or. Konstigt att åka på tvåor och kanske ännu mer konstigt att jag använde benen, istället för att bara staka. Första passet i år där jag inte bara stakade, förutom två skatepass. 

Jag snurrade runt lite uppe i Högbo, Järlinden och hoppbackarna. Därefter så åkte jag en lite längre sväng förbi Lilltäkt, Hobborn och Skuggarvet. Avslutade sedan med ytterligare en sväng upp till hoppbackarna. Totalt så blev det 2,30 timmar, 40 kilometer och 610 höjdmeter. 

Tack för idag!

Inga kommentarer: