onsdag, juni 07, 2017

Bra sportdryck, arbets- och pluggtips tack, +ANNAT


+Watt

Igår så fick jag hem lite nya +watt-produkter. Jag vill inte bli för säljande eller tappa trovärdigheten för er läsare. Men jag tycker att produkterna har de egenskaper jag söker hos en sportydryck:

- God smak
- Lättblandad
- Den tillför energi även med koffein (finns i denna
- Läskande
- Inte gett mig några problem med magen (använde drycken under förra årets Vildmarksloppet, 32 kilometer löpning när jag kom tvåa)
- Mina krampbekymmer har blivit bättre (blandade dock i fluidmag anti cramp med sportdrycken i vissa race)

När jag också kan ge er en rabatt på 25% genom att ni använder koden: ADAM via +watts webbshop, så kan jag faktiskt stå för denna produktrecension och rekommendation med fullgott samvete! Så skynda er in och handla så ni har produkter till sommarens lång- och Vasa-pass. 


Uppdatering om läget

Idag så är jag återigen på jobbet. Har klurat en del under det senaste dygnet, eller egentligen den senaste tiden. Utbilda mig? Läsa ekonomi? Utbilda mig inom yrkeshögskola? Söka något annat jobb som ger mig mer än de sunkiga 10 000 kronorna jag får idag. Känns inte ens värt att gå upp ur sängen med sådana småpengar. Tur jag lärt mig att leva snålt och att jag ändå kan spara undan någon liten krona till aktieköp. Men för framtiden med barn så fungerar ju inte detta alltså.. Någon mer sponsor hade ju kanske varit på sin plats också. Alla tips mottages mer än gärna från er?! Hade man kunnat dra in 20 000 efter skatt så hade jag ju varit nöjd och inte gnällt. Men det ska jag nog kunna lösa på ett eller annat sätt. Jag är öppen för förslag!

Är inne på den tredje dagen med voltaren-tabletter nu (2 gånger 2x25 milligram per dag). Smort in mig med lite salva också. Känns rätt okej i axeln. Nu är det mer som träningsvärk i båda skuldrorna, samt lite lätt värk/smärta på framsidan av axeln. Tänkte köra längre tröskeldrag med löpintervaller idag och imorgon så ska jag försöka köra rullskidor, för att se om det blir något rullskidsgalej i Norrtälje till helgen. 

Passa på att kika in min till salu-sida, för att bland annat köpa min Camelbak


Vi hörs senare kamrater! 3 kommentarer:

Anonym sa...

yrkeshögskola - affärsinriktad redovisningsekonom. inte det sexigaste jobbet direkt, men ger runt 35 k i lön efter några år om man sköter sig.

Anonym sa...

och definitivt minimal insats på en sådan linje...

Adam Steen sa...

Okej, King! Ska ta tag i det där med att kolla omkring på olika alternativ i sommar när jag är ledig :)