fredag, juni 09, 2017

Lata servicemän och test av axel+rull inför morgondagen

 
Hade jag fått välja helt så hade jag bytt bindningar till Rottefella och pjäxor till Alpina eller Fischer. Bra mycket bättre än det franska runket jag åker med. Det är ju dock en kostnadsfråga. Inom kort så är SNS-systemet dött. Något som är mycket bättre är dock mina stavar från KV+, synd bara att dom lyckats få den lataste servicemannen i mannaminne, hur kan man få glida omkring mellan olika servicejobb utan att inte göra ett skvatt? I drygt 20 år dessutom? Är folk blinda? 

Idag så ska jag testa mina Elpex-tvåor för första gången för året. Det kan vara rätt bra att ha lite olika uppsättningar hjul/rullskidor, både för träningens skull, men också för det psykiska, på Skistart så hittar du olika hjul och tillbehör till Elpex. Anledningen till att jag åker på mina tvåor idag är att jag ska kolla att grejerna håller till morgondagens rullskidsgalej i Norrtälje (se till att anmäla er och dyk upp!!). Jag bytte ett av mina bakhjul också, för spärren var trasig och det är ett krav att ha fungerade spärrar om man tävlar. 

Det är inte bara rullskidorna som bör hålla inför morgondagen, hoppas även att min axel hunnit blivit bra. Vi håller tummarna!!

Inga kommentarer: