tisdag, juni 06, 2017

Nästan 40 kilometer löpning


Tränar man med andra så får man lugnt finna sig i det här med drickapauser nu och då. Det väger dock ändå upp det då man slipper träna själv.

Johannes Ringsby skulle skicka en bild på mig som jag kunde ha med i inlägget, men tydligen hatar han mig och vägrar svara.. Tycker han verkar lite kaxig ändå, han är ju snäll IRL, men det här med blogg och sociala medier har nog stigit honom åt huvudet.. 

Jag stack iväg med DSA-gänget klockan 08,30 från LIVI. Hakade på dom över Lugnets högsta punkt, Björnmyraberget, Kvicktjärnsberget och vidare tillbaka mot Skuggarvet. Sprang i ungefär 1,45 timmar med dom. Hade därefter kommit på en briljant idé att jag springer till han som skulle kolla på min axel nere i Hobborn, då fanns det dessutom ingen återvändo och jag blev således tvungen att springa fyra timmar för att ta mig tillbaka igen. Den planen funkade alldeles ypperligt!

Först och främst så kändes faktiskt axeln lite bättre redan innan löpningen idag, under löpningen så kändes ingenting och på min behandling så hittade personen lite inflammationer i/vid/omkring senorna i axlarna och skulderbladen. Fick lite massage och tryckande, samt en ordination om att äta voltaren och inte staka på några dagar. Får se hur det går med det. 

Löppasset avslutades sedan med en vända över Bodaberget, Hornberget, Skuggarvet och Lugnets naturreservat. Kom tillbaka till bilen igen efter 4,15 timmar, 39,58 kilometer och 900 höjdmeter, enligt min polarklocka. Lagom morgonjogg, inte alls sliten i benen, det var överraskande positivt!