onsdag, juni 21, 2017

Nytt fyratimmars stakpass


Adam och Adam

Tjenare! 

I ett rejält blåsigt Borlänge så blev det precis enligt plan ett nytt fyra timmar (61,37 kilometer, 470 höjdmeter) långt stakpass. Dagens sällskap var återigen Adam Larsson. Adam skejtade på Marwe 6:or och jag körde som vanligt på mina Elpex 4-3:or, mina rullade lite lättare än Adams. Kanske jag borde köra mer på 4-4:or? 

Rutten för dagen var lite oplanerad, hela vändan var väl mer eller mindre en lång skarv, men vi hann i alla fall med en sväng runt Skräddarbacken och upp till Bergebo, så att vi åtminstone fick några höjdmeter. 

När jag för någon vecka fick ont i axeln så använde jag mig av min vätskeryggsäck från USWE, trodde då att den var en del av orsaken till värken. Nu har jag dock haft den på mig under de två passen igår och idag, utan problem, så vi kan nog avskriva den som boven i dramat.

Kände mig inte superpigg idag och som vanligt hade jag låg puls. Är kanske bara för klen och åker för sakta, vad vet jag. Har i alla fall kommit igång skapligt med träningen och timmarna nu. Försöker träna på bra nu under sommaren, så jag får en fin grund att stå på till framöver. Planen blir då att inte ha någon plan, men att ändå träna bra, viktiga och kortare pass. Tror jag kan bli bättre av det faktiskt. 

Inga kommentarer: