tisdag, juni 20, 2017

Ska ut igen (x2?)

 
Tjo!

Då är det strax dags igen. Jag ska möta upp Måns "Monsunen" Sunesson och hans klubbkompis Oskar borta vid Lindans bystuga. Blir fint med sällskap på dagens mellanlångpass. Skulle behövt orka ta mig igenom lite TRX också.. 

Igår så var jag ju på nya skolan, där träffade jag några lärare, min nya elev och elevens föräldrar. Kändes faktiskt riktigt bra. Verkade vara en bra skola och en bra elev med familj. Förra eleven jag hade led av synnedsättning, denna har ADHD med lite inslag av autism. Men som sagt så kändes det bra och som bra personer!

Efter mitt möte så tog vi en promenad runt elljusspåret 2,5 kilometer i Skräddarbacken. Inte varit där sedan jag var i ungdomsåren och tävlade skidor. Minns en del av banan faktiskt, men backarna var mycket brantare och längre då. Fint elljusspår i alla fall! 

I eftermiddag/kväll så är det sommarfest med gamla jobbet. Det blir garanterat trevligt. Bland annat så ska dom ha avtackning för mig. Hoppas bara jag inte har för trevligt, brukar bli tungt dagen efter då.

Hörs senare!

Inga kommentarer: