lördag, juni 17, 2017

Sommarlovspojken


Från gårdagens skolavslutning

Foto: Sven Hillgren

Hejsan kära vänner!

Sommarlovspojken är här. Det känns ju inte helt fel med lov. Även om det mest ansvarstagande hade varit att jobba lite, för att få in lite deg. Men men. Man kan ju inte gör allting rätt, jämt. Dyker det upp något så ska jag nog försöka jobba någon vecka i alla fall. Måste ju kunna handla aktier, det kan ju bli lite svårt med noll i inkomst under två månader.. Fast samtidigt så får jag mer tid över till att träna, något jag kan behöva nu innan jag ska bli pappa. Så det allra bästa hade ju varit någon sponsor över sommaren. 

Idag så har jag tagit en skön långfrukost med omelett och kaffe. Ska strax ge mig av för att köra lite kortare stakintervaller. Därefter så bär det av till Valsan för kalas hos Simon Anderssons bror Emil, det blir nog trevligt!  

Inga kommentarer: