måndag, juli 10, 2017

2,35 stakning på fyror + gym


”Chins med crunch”

Tillbaka igen i träning, efter gårdagens sköna vilodag. Trött som tusan i morse igen, lika så var jag riktigt seg på stakningen bort till Actic Maserhallen. Fick börja mitt gympass med lite stretchande även denna gång då jag var förbannat stel och hade ont i ryggen. Det släppte faktiskt en aning. Efter lite Ling-gymnastik så var jag redo för att köra följande inne på gymet:

- Chins med chrunch 3 x 8

- Enbensknäböj 3 x 5, 50 kilo

- ”Stakning” på knä i cablecross 3 x 6, 68 kilo

- Magchrunches i cablecross 3 x 6, 96 kilo

- Bänkpress 3 x 5, 70 kilo

- Latsdrag 3 x 5, 68 kilo

- Stakkast med medicinboll 3 x 8

- TRX-styrka i 20 minuter

Efter styrkan så mötte jag upp Måns Sunesson som följde med mig på ytterligare stakning. Precis som föregående gympass så blev det en fin vända i Skräddarbacken, för att få höjdmeter och utmana musklerna en aning. Jag körde på Elpex-fyror, Måns på Swenor 4-3. 

Förutom att bara staka så blev det tre x fem minuter långa perioder med: enarmsstakning vänster och höger, samt smirnofstakning. Kändes rejält i mina trötta gymmuskler! Fick ihop 2,35 timmar och 35 kilometer. 

Inga kommentarer: