lördag, juli 01, 2017

64 nya friska kilometrar


Ut på Sunnanö
Två kaxiga


Passa på och njut nu när det är sol mina vänner! Det har jag gjort idag, fyra timmar i barüber, det är livet på riktigt det!!!

Jag fick som jag tidigare skrev sällskap av Adam Larsson på dagens stakrunda. Vi tog en sväng som följer:


Mellan Storsten (1) och Ornäs (2) så körde vi ett block på 12 stycken fartökningar á 20 stavtag, med 20 lugna stavtag i vila. Det blocket tog 8,30 minuter. Fint att få bryta av med lite annat än den vanliga distansfarten!

Det enda negativa med dagens pass var den mer eller mindre ständiga motvinden som vi bjöds på. Men man kan väl inte få allt här i världen. Siffrorna enligt min klocka blev som följer: 4,00,30 timmar, 64,61 kilometer och 365 höjdmeter. 

Nu ska jag fortsätta att njuta i solen, hörs imorgon!


Inga kommentarer: