fredag, juli 28, 2017

Ändrade planer för dagen


En gång i tiden så var jag kompis med Jesper ”Jassenys” Nyström, som här i våras innan löptävlingen: ”Älven Runt”

Jag hade storslagna planer för denna dag. Skulle tillsammans med Adam Larsson få följa med de stora grabbarna Simon Andersson, Calle Halfvarsson och Jesper Nyström till Dala-Järna för att köra träningsrace där på rullskidbanan. Men vi skippade det och valde att träna hemma istället. Egentligen av den enkla anledningen att jag vill hålla mig nära om det händer något med barnafödandet och sedan så kände jag mig inte jättesugen att vara borta hela dagen. Men men, tanken var god i alla fall. 

Nu har jag ju inte gett upp dagen för det, ska strax ge mig ut på skaterullskidorna och dunka lite intervaller med Adam Larsson. Bara att bita ihop och tvinga kroppen framåt!

Inga kommentarer: