måndag, juli 31, 2017

Dags för en ny träningsvecka


Prylarna redo för ytterligare ett träningspass. De får stå ut med en del slitage. Häromveckan så tvättade jag ju ur vätskebältet genom att tvätta tyget i tvättmaskinen och själva drickahållaren i diskmaskinen. Blev avsevärt mycket fräschare därefter. 

När jag började mitt ”sommarlov” på nio veckor så hade jag planen att träna åtminstone 150 timmar under dessa veckor. Men ganska snart så reviderade jag den planen till att försöka hålla mig omkring 20 timmar varje vecka. Dels för att det fungerade bra, men också för att få en riktgt fin grund på mitt kanske sista ”sommarlov”. Jag har ju försökt få till två vilodagar i veckan och i princip alltid ett pass per dag, då tror jag att jag kan hålla mig på rätt sida av att bli rejält sliten. Nu är det bara några veckor kvar och ungefär såhär ser denna veckas plan ut:

Måndag: Gymstyrka och stakning 
Tisdag: Fyra timmar skate
Onsdag: Träningsrace i Falun, 45 km 
Torsdag: Vila
Fredag: Elghufs i Romme med stakning dit och hem
Lördag: Fyra timmar stakning eller skate

Inga kommentarer: