onsdag, juli 26, 2017

Ett ryckigt femtimmarspass


Jag och Adam Larsson mötte upp gänget från Falun i Smedsbo: Martin Eriksson, Jesper Nyström, Simon Andersson och Mikael Sandgren


Timmarna haglar in från alla håll nu, bara att hålla i hatten! Idag så skramlade jag ihop 5,05 timmar och 154 kilometer på min gamla blyhäst till cykel, därefter så blev det cirka 20 minuters TRX-styrka. 

Rutten vi körde såg ut så här:


Bitvis så rycktes det en del, hade inledningsvis rätt så bra ben och pigg kropp. Men efter nästan två timmar körda när vi passerade Djurås och åkte mot Bäsna så var jag riktigt rökt ett tag, mest muskulärt i benen. Lyckades repa mig en aning mot fikat i Torsång och tur var väl det då vi körde lagtempo mellan Islingby och Torsång, vi gick runt på fyra man i dödens motvind och snittade 41 km/h, då sved det en aning kan jag lova. I övrigt så var det en riktigt fin dag med ganska lite vind (FÖR EN GÅNGS SKULL), inget regn och sjukt trevligt sällskap! Efter fikat så var jag pigg återstående del av träningspasset. Kul att träningen ger resultat. 

Imorgon ska jag vila, det blir inte fy skam! Trots att Jesper Nyström är rätt kaxig och en av få som klär i Oakley EV ZERO Path så är han i alla fall duktig på att dra tunga växlar. 


Mikael Sandgren är nog en av få människor som inte har några lik i garderoben, trevligare kille får man leta efter.


Martin Eriksson lastar växel med Simon brytandes bakom. Det blev ett antal kilometer i utbrytning med dessa pojkar idag. Inte mycket till vindskydd att sitta bakom.


Återsamlat gäng, så när som på Adam Larsson som hade gjort en dödsutbrytning.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Oakley EVzero Stride*

Adam Steen sa...

Rätt ska vara rätt

Anonym sa...

Kör inte Brännmark Bliz?

Adam Steen sa...

Hahahah jo. Köpta på OK