fredag, juli 28, 2017

Flyttat gränserIdag har jag flyttat lite gränser igen. Jag visste inte vad som skulle tränas idag när jag begav mig mot Adam Larsson, mer än att vi skulle köra skateintervaller. Jag lät han bestämma idag, eftersom att jag bestämde tisdagens intervaller

Det som jag tillsammans med Adam Larsson körde idag var följande intervaller på cykelbanan mellan Borlänge och Falun:

10 - 10 - 8 - 8 - 6 - 4 - 2 - 1 minuter  + 4x30 sekunder

Två minuters vila mellan alla utom de sista 4x30, då blev det en minut

Efter dessa intervaller så lämnade jag av Adam i Medväga och rullade till Skräddarbacken för att bränna av ytterligare intervaller:

6 - 1 - 2 - 2 - 5 - 13 minuter

Vilan blev lite varierande då jag körde naturliga intervaller runt min bana

Tycker det gick rätt bra idag, trots att jag fick ihop hela 80 minuters intervalltid, samt fyra timmar och 70 kilometer totalt. Mina Elpex-skidor med de nya hjulen gick riktigt bra också. Det som var mest bra med hela passet var att jag lyckades hålla riktigt hög och fin puls under nästan alla intervaller, även på platten. Skate for the win!
I Bomsarvet så såg vi en älg som stod och betade på ängen, som vilken kossa som helst

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såg Grönkitt hillclimb, borde passa dig eller vad tror du?

Adam Steen sa...

Jag är för dålig dessvärre