fredag, juli 14, 2017

Fyra timmar skate, med några spurter på slutet


Ett nytt fyra timmar långt pass, skate denna gången. Inte några speciella konstigheter. Börjar kunna det här nu känns det som, ett lagom pass helt enkelt och inga konstigheter. 

Måns Sunesson, Adam Larsson och jag var dagens gäng. Måns visade oss lite fina vändor. Bland annat så var vi bort till Grängshammar, i närheten av Säter. Det finns en del oåkta vägar här för min del. Dock så är det lite väl platt för min smak här i Borlänge, det får gärna vara mycket mer backar och berg. Men man kan inte få allt här i världen. 

Åkte med mina kamrater i cirka 3,30, då var dom nöjda och jag tog mig hemåt. Lade in 10 stycken spurter på cirka 15 sekunder under den sista halvtimmen. Enligt klockan så fick jag ihop 62,72 kilometer idag. 

Imorgon får vi hoppas kroppen håller för nya eskapader!

Inga kommentarer: