tisdag, juli 25, 2017

Kanske två pass idag?!


Här står jag som vilken annan morgon som helst och äter ägg

Nu svimmar ni väl när ni läser rubriken?! Två pass, vad i helvete är det som försiggår undrar nog ni. Jo, vi ska in på rutinkoll hos barnmorskan klockan 11,45, så mina fyra tinmar får stå tillbaka för det. Skönt könner jag just nu. Jag ska köra stakintervaller med Adam Larsson snart, sen så kanske jag testar min hälsena med ett löppass. Vi får se, håller tummarna för det i alla fall. 

2 kommentarer:

Janne Huhtala sa...

Sjukt grym är du just nu. Synd att du inte ska köra Alliansloppet. Hade vart kul och se dig där, hade garanterat gått bra. Kämpa på bara. Inspererar oss alla till att köra lite hårdare lite längre.

Adam Steen sa...

Tack så mycket! Hehe, tack för att du tror på mig! Det ska jag göra, detsamma!!