tisdag, juli 11, 2017

Morgonupdate






Det är inte bara träning i mitt liv, men nästan. De två översta bilderna är från i söndags när vi testade att fiska lite. Den nedersta bilden är från igår, efter att jag tvättat, putsat och polerat Benzen. Jag är ju väldigt rädd om de flesta av mina saker, vill att dom ska hålla bra skick, samt vara i bra puts. Många av mina grejer jag har brukar jag hellre låta ligga oanvända och bli gamla, för att använda och slita ut de saker jag redan använder. Kan vara allt ifrån kläder till träningsprylar. Sjukt hur man är alltså, det trots att jag fått mycket av sakerna också.

Det värker i kroppen idag igen. Träningsvärk från igår och en allmänt sliten kropp från den sista tiden av fina träningspass. Kanske också från gårdagens tvättande och polerande av både min och Amandas bil. Det är bara att kämpa på, jag njuter av ledigheten och sommaren i alla fall. Även om vädret är en aning varierande. 

Nu ska jag ut igen på ett nytt stakpass med intervaller, hörs väl efter det då!?


Inga kommentarer: