onsdag, juli 26, 2017

På väg ut med biken


Från löpningen igår, nöjd att kunna springa, tror jag har lite känning i hälsenan idag men inte mycket alls

Nu har jag strax ätit upp mina ägg för denna morgon. Det blir en del ägg per dag, igår åt jag elva stycken: fyra kokta till frukost, fyra stycken till omeletten vid lunch och tre kokta i tonfisksalladen till middag. Det låter ju i alla fall som om jag är nyttig, men det ramlar ju i en del annan skit också, som lite fika och godis. Men ja, då får det väl göra det då. Har inte tagit någon snus på snart två månader i alla fall! Kanske ett par stycken under kvällen David Holmström hälsade på, annars inget. Och de senaste dagarna inte ens nikotinfritt snus. Kämpa Adam!

Trött idag igen, men hade svårt att somna inatt och börjar väl så sakteliga vakna till liv. Ska strax ut och cykla med Simon Andersson, Adam Larsson och några till, det blir trevligt. 

Inga kommentarer: