tisdag, juli 04, 2017

Stakning på fyror - gym - stakning


Försöker vräka mig uppför Skräddarbacken


Nere i källaren på Actic maserhallen

Godkväll!

Efter några timmars lyckat fönsterputsande så drog jag hem för lunch och sedan dagens träning. Tog mina Elpexfyror dagen till ära och rullade iväg mot gymet på Actic i Maserhallen. Samma visa som vanligt; knappt styrfart och dödens motvind. Dock så var spetsarna nästan bra denna gång och jag slapp få släpp på vartannat tag, det var en jävla lättnad. Men den här vinden håller jag på få spel på alltså och otroligt men inte överraskande så var det motvind i alla riktningar igen. Fattar inte hur det är möjligt?! 

Kom i alla fall fram till Maserhallen, men det var väl knappt mer heller. Därefter drog jag igång dagens gympass. Var väldigt seg och hade ont i ryggen när jag anlände, så jag började med några minuters stress och då släppte det faktiskt. Övningar och repetitioner jag körde:

- Chins med chrunch 3 x 8

- Enbensknäböj 3 x 5, 50 kilo

- ”Stakning” på knä i cablecross 3 x 6, 68 kilo

- Magchrunches i cablecross 3 x 6, 96 kilo

- Bänkpress 3 x 5, 70 kilo

- Latsdrag 3 x 5, 73 kilo

- Stakning med medicinboll 3 x 8

- TRX-styrka, 9 övningar, ett set vardera, 10-20 repetitioner 

Känns faktiskt rätt bra att jag bestämt mig för att köra styrka igen. Detta tror jag är rätt bra för mig med variation och så vidare. 

Efter gymet så stakade jag till Skräddarbacken och en fin vända där. Lade in styrkeövningar i form av 5fem minuter enarmsstakning per arm och fem minuter smirnof-stakning. Brände fint i överkroppen, speciellt med tanke på att jag just kört gym och hade fyror under fötterna. Total längd på rullskidspasset blev 2,10 timmar. 

Nu ska vi ut på en fisketur med korvgrillning, hörs!

Inga kommentarer: