onsdag, juli 19, 2017

Timmarna flyter på; nya 4h (rim?!)
Ny dag, nytt fyratimmarspass. Standard det. Hur fan ska jag kunna gå ner och träna 1,5-3 timmar per pass igen? Det är ju ingen träning längre. Kommer ju bli psyk, som Adam Larsson uttryckte det under passet idag. 

Mötte upp nyss nämnda Adam idag, därefter drog vi till Domnarvet och backen upp till Bergebo. Adam skejtade och jag stakade på mina Elpex 4-3:or. Min träningskamrat för dagen har en bana där uppe som tar cirka 6,5-7 minuter per varv, planen för dagen var 2 x 20 minuter, vilket var perfekt attt köra på banan där, samt avsluta nästan hela vägen upp till Bergebo:

Första: 6,96 kilometer, 161 snittpuls, 174 maxpuls, 20,9 kn/h snittfart

Andra: 6,93 kilometer, 165 snittpuls, 177 maxpuls, 20,8 km/h snittfart 

Jag fick inte avslöja hur lång vilan blev för Adam Larsson. Tyvärr. 

Efter dessa intervaller så körde vi två stycken 40”-20”-block á fem minuter vardera. När dessa var klara så lotsade jag hem Adam och fortsatte på andra halvan av mitt träningspass. Det enda egentligen jobbiga jag gjorde då var att köra tio stycken 60 sekunder långa intervaller med maxinsats, 60 sekunder i vila. Det är nog så jävla jobbigt kan jag lova. Kom upp i dagens hösta puls på den sista enminutersintevallen: 183. Inte fy skam på platt stakning. Passet avslutades sedan med lite drygt en timmes lugn åkning, stora delar i Skräddarbacken. Totalt fick jag ihop fyra timmar, 67,32 kilometer och 735 höjdmeter. 

Nu ska jag byta holkar på mina stavar, sen äta och därefter cykla en kort sväng med Amanda.

Inga kommentarer: