söndag, augusti 20, 2017

24 timmars träning och 100 impulser denna vecka
Idag höll stavarna och jag klarade mig från 157 nya krascher..

Godkväll.

Nu har jag tränat klart för detta sommarlov. Jag fick till en riktigt fin vecka och avslutningsdag. 

I förmiddags så stakade jag i tre timmar. Tog mig på en del nya vägar, bland annat till Lennheden. Lennheden är ett naturreservat som ligger längs Dalälven en liten bit utanför Borlänge. Väldigt fina småvägar och trevlig by. Kul att få se lite nytt. Under turens gång så lade jag in 20 stycken impulser, vilket ger mig totalt 100 stycken denna veckan, bra kämpat. 

Totalt så åkte jag 50,14 kilometer. Lagom förmiddagsøkt. 

På eftermiddagen så knöt jag på mig mina Hoka One One Clifton 3 och joggade till gymet nere vid Maserhallen. Där körde jag följande:

- Chins med chrunch 3 x 8

- Enbensknäböj 3 x 5, 60 kilo

- "Stakning" på knä i cablecross 3 x 6, 73 kilo

- Magchrunches i cablecross 3 x 6, 105 kilo

- Bänkpress 3 x 5, 75 kilo

- Latsdrag 3 x 5, 82 kilo

- Stakkast med medicinboll 3 x 10

Efter detta så joggade jag hem. Total löptid blev 25,15 minuter och på den tiden hann jag 5,56 kilometer. En fin sista träningsvecka på detta sommarlov, den landade på 24,20 timmar, mest timmar hittills i år!

Nu ska jag försöka ladda mentalt för jobb!

2 kommentarer:

Anonym sa...

De stavarna får mig att tänka på Luke Skywalker med två lasersvärd

Adam Steen sa...

”Luke, I am your father”