lördag, augusti 05, 2017

63 kilometer skate och swishveckan


Där i tunneln står han, passa er


Jag börjar med att tacka alla för swishningar, 329,50 SEK och sju swishningar är vi uppe i nu, lite bättre kan vi dock?! Jag fortsätter tjata om denna swishbombning i en veckas tid nu, så ni har fortsatt chansen att sponsra er bästa bloggare: 0761664997, all hjälp uppskattas!

Min träningsvecka avslutades idag med ett 4,05 timmar långt skatepass i regnet tillsammans med Adam Larsson. Det var faktiskt inte lika roligt som det kanske låter. Dock så visade Adam mig nya cykelvägar omkring Pusselbo och Repbäcken, längs med Dalälven, det var dagens höjdpunkt. Övriga höjdpunkter på dagens pass var när jag skulle gena in vänster i en korsning i närheten av Bergebo för att underlätta för en bil som skulle åka ut och lyckades köra på en liten, liten sten så att det tog tvärstopp, var millimetrar från att ramla rakt fram. Strax därefter så skrek jag rakt ut när jag nästan körde på en redan överkörd och död huggorm, dessa ormar. 

Tillsammans med Adam åkte jag i tre timmar ungefär, sista timmen körde jag själv, passade på att lägga in tio stycken fartökningar á 20 stavtag. Kändes inte jättebra idag, regnet var ju bedrövligt och mina ben var sjukt trötta sedan gårdagens Romme-succé! När jag rullat klart så bytte jag om till en torr träningströja och gick sedan ut för att bränna av en kvart i TRX-banden. Skapligt mör i kroppen efter detta!

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och vänta på era swishningar som väller in, tack återigen!

Inga kommentarer: