söndag, augusti 27, 2017

6x6 på fyror + gym

o
Sliten och trött idag, men det blev bättre och bättre efter hand. Dagens första pass blev stakintervaller på mina Elpexfyror. Efter en kortare uppvärmning så körde jag först sex stycken kortare fartökningar, för att komma igång lite och bli varm innan intervallerna. 

Dagen till ära så körde jag intervaller i Skräddarbacken, uppför Kalles väg och vattentornsbacken. Sex stycken á sex minuter alltså, med cirka 4 - 4,30 minuters vila (rull ner till starten igen). Intervallernas längd varierade mellan 1,48  km (tredje) och 1,56 km (sista). Cirka 60 höjdmeter per intervall. Lagom tröskel, blandat med lite styrketräning med tanke på att jag körde fyror. Kändes bättre och bättre. 

Efter det första passet så låg jag ute och solade på trappen i tre timmar, samtidigt som jag kollade på friidrotts-SM på mobilen och glömde att äta lunch. 

Dagens andra pass blev gym på Actic Maserhallen, eftersom att jag joggade dit igår så slapp jag det idag och cyklade istället. Hade också bättre lycka med tiden idag då stället var öppet. 

Körde ett vanligt program som jag kört de senaste veckorna, kände mig skapligt stark och pigg. Avslutade passet med TRX-styrka:


Jag kan inte fatta hur folk kan vara så otekniska och dåliga på att hålla TRX-banden så som dom ska vara. VARENDA GÅNG jag kommer dit så är dom tvinnade åt alla möjliga håll och det krävs ett antal minuter mekande för att ens kunna ställa dom i höjdled. Fler än jag som råkat ut för detta!?

Inga kommentarer: