torsdag, augusti 17, 2017

701 timmar och Barnvagn


Jag har tränat en del under det senaste året, enligt min pulsklocka. Då brukar jag inte alltid ha den på under uppvärmning och nedvarvning i samband med tävlingar. Inte heller på styrka. Dessutom så stoppar jag klockan vid drickapauser eller liknande. 

Vilodag idag och det är så jävla skönt!! Solen lyser ute och vi ska strax ut för att få en promenad med Boss. Mysigt. Just idag känner jag mig inte så sliten faktiskt, är väl mentalt, eftersom jag inte ska träna. 

 Barnrummet står redo nu, så junior får ta och komma ut snart! Känns tryggt att ha en fin barnvagn från Britax vid namn Britax GO Big. Den har vi testrullat omkring här hemma vid ett antal tillfällen och den verkar funka klockrent. Väldigt smidig att hantera och snygg är den. Barnvagnen har vi fått i ett samarbete med Britax. 

Inga kommentarer: