söndag, augusti 06, 2017

Amandas födelsedag, swishdag 2 och "nästan förlossning"Från gårdagens fisketur i Stora Noran

Swishbombningsveckan

Stort tack till er som swishat in pengar till mig, jag har valt att inte gå ut med något namn, men tack till er alla, det betyder väldigt mycket för mig! Nu är vi uppe i totalt 1539,50 SEK, inte fy skam det. Tänker att vi försöker jobba upp siffran ytterligare, varje liten krona är av värde för mig! 

Så swisha in er sponsring på 0761664997, tack återigen!

Amandas födelsedag


Amanda fyller år idag och fick imorse klockan 08 höra tonerna till mig när jag försökte sjunga "ja må du leva", sjöng hellre än bra om man säger så. Dessvärre så fick Amanda sina presenter redan i fredags, då jag hade svårt att hålla mig från att ge henne dom. Fast det var inte bara en presentutdelning, hon fick gå en skattjakt på fem olika steg, där hon fick presenter och ledtrådar längs vägens gång, bland annat en snygg träningsjacka och som "huvudpresent" fick hon ett silverhalsband med ett A och två hjärtan ingraverade. A:et står för både mig och Amanda, samt troligen vår son som kanske (troligen?) kommer heta Alfons. 

Gårdagens fiske och "nästan förlossning"

Igår så drog vi till Amandas kompis i Norbo, för att fiska i stora Noran. Det blev totalt fyra "halvsmå" abborrar, inte mycket att hänga i granen, men det är rätt roligt att fiska ändå, trots att vi igår fick dåligt med napp och också en rejäl störtskur när vi satt där i båten. På väg hem så trodde Amanda först att vattnet gått, men det visade sig att hon var blöt i byxorna från fisketuren + att jag slagit på sätesvärmaren. Puh. Strax därefter så började hon få tätare sammandragningar och värkar, så ett tag trodde vi att förlossningen var på ingång, men det släppte senare under kvällningen. Det börjar dra ihop sig nu.. Börjar bli lite pirrig och nervös faktiskt. Jag har med mig mobilen på alla träningspass, med ljudet på bara för Amanda, ifall något skulle hända. 

Lite träningssnack

Kan summera ytterligare en bra träningsvecka där jag skramlade ihop 19 timmar och 275 kilometer. Två riktigt fina fartpass blev det med träningsracet i onsdags och Romme alpin i fredags. Jag tycker att det flyter på fint, motivationen är bra för tillfället och jag gillar det jag gör. Försöker att ta en dag i taget med allt vad det innebär, sen när jobbet drar igång den 21 augusti så får vi ju ta saker och ting därifrån. Planen är dock att försöka träna på bra, men kanske inte lika mycket timmar. Tänker också försöka cykla till jobbet (sex kilometer) för att spara lite pengar så att jag kan fylla på min aktie- och fondportfölj mer varje månad, siktar på en sparkvot omkring 50% i alla fall. Nu svävade jag iväg lite här igen, men för att knyta ihop det med sammanfattningen igen så har jag nu skrapat ihop 137,45 timmar under de sju veckor som jag haft sommarlov. Det har varit rätt så bra timmar också om jag får säga det själv. 

5 kommentarer:

Julian Schönfelder sa...

Varsågod!

Adam Steen sa...

Stort tack din King! :)

Anonym sa...

Jag skulle vilja veta vad pengarna ska gå till? Varför kan du inte jobba halvtid som många andra skidåkare behöver göra? Varför har du inga sponsorer?
Det är viktigt för mig och veta varför jag ska swicha, för du aka bli pappa och inte får pengar räcker inte för mig.

Anonym sa...

Jag tycker man kan sponsra Adam för den han är. Oberoende på hur mycket han jobbar.
Jag swishar för den tid som han lägger på att förgylla min tid. Folk lägger så mycket pengar på skit, så då tycker jag att han kan få en slant i stället.

Jag kommer att sponsra dig Adam med 5 kr/timme som du tränar från nu ;)

Om vi säger att du tränar 600 h blir det 3000 kr per år.
Tycker att Adam borde få in 150000 på detta. Så om 49 st till som följer denna blogg kan offra 300 kr i månaden så blir det bra.

Mercedesen blir inte yngre för var dag :)

/Bobby

Adam Steen sa...

Pengarna ska räcka till alltifrån räkningar till materiella kostnader inom skidåkningen. Jag jobbar visst det, 80% senaste året och från 21 augusti igen. Sponsorer försöker jag få in, men det är inte så lätt.

Stort tack Bobby, sjukt snällt och fint skrivet :)