lördag, augusti 12, 2017

Bärsele, hamburgare, cykelvasan och träning


Häromdagen så fick vi hem bärsele som heter Beco Gemini Cool och kommer från företaget Knyt An. Riktigt fin sele, nu känns det som att vi är redo att ta emot vår efterlängtade bebis!


Igår lagade jag till en hamburgertallrik åt mig och Amanda, med sötpotatisklyftor som jag låtit stå i ugnen. Blev riktigt gott! Allt inhandlat på favoritaffären Willys, dit vi cyklade. Allt för att spara pengar. 

Idag kör vissa Cykelvasan, klockan 08,15 startar huvudklassen. Usch, glad att jag inte är med och trängs i det där vimlet mer än en gång per år. Lycka till ni som cyklar!

Jag ska strax ge mig ut på veckans sista träningspass. Idag får jag äntligen sällskap av Adam Larsson igen. Han har varit borta i två dagar på shopping i vår huvudstad. Hur kan man shoppa när man hellre kan spara?

Inga kommentarer: