onsdag, augusti 09, 2017

Fint crosspass runt knuten med trevligt sällskap


Tjena!

Har för ett tag sedan tränat klart för denna dagen. Och vilket pass det blev sen! 

Tillsammans med Jonatan Engdahl så körde vi först en vända skate i Skräddarbacken:


På kartan ovan så ser ni stora delar av min bana uppe i Skräddarbacken, inte undra på att dom gräver av asfalten här och där, dom är väl trötta på att ha mig åkandes där varv på varv. Idag blev det lite drygt två varv på de 2,45 timmarna som vi åkte där. På den tiden så hann vi 41,8 kilometer och plockade 630 höjdmeter, skaplig kupering ändå. Jag åkte på Elpex-skidorna med treor.


Precis när vi var klara med skateåkningen och skulle byta om till löpskor för att springa så började det regna, bra tajming. Vi tog en för mig ny stig som kom direkt upp till Bjusanstugan. Ytterligare en led alltså, det här berget är helt fenomenalt bra, jag lovar! Uppe vid Bjusan så tog vi sedan leden ner över Hyttbro (Skräddarbacken) och hem. 

Löpningen blev 1,15 timmar, 11 kilometer och 215 höjdmeter:
Totalt alltså fyra timmar, 52,8 kilometer och 845 höjdmeter. Allt precis bakom knuten också, det svider för en Falun-älskare att säga att detta nästan är lika fint som Lugnet och Jungfruberget, men så är det faktiskt. 

När vi tränat klart så gav jag mig åter ut i regnet för att köra en kvart TRX-styrka. Nu ska det bli skönt med vilodag imorgon!

Förresten så lyckades nu Swishveckan precis överstiga 4000 SEK, ni är grymma, tack så mycket! Fortsätt så kanske vi når över 5 kaker snart?! Dunka in en liten sponsring på 0761664997!


Inga kommentarer: