lördag, augusti 26, 2017

Gymet stängt - fick springa hem igen


Vältrade mig iväg hemifrån strax innan klockan 17, inte bara är jag överviktig, mitt haltande försök till löpsteg var inget att hurra över heller, träningsvärken sedan onsdagens löprace gör sig fortsatt påmind. 

Jag joggade ner till maserhallen och fick till min förskräckelse, men även lättnad se att det var stängt, så det var bara att jogga hemöver igen. I ärlighetens namn var jag inte speciellt sugen på gym idag. Får ta det imorgon istället. 

Försöker få lite fart på benen när jag springer, så idag blev det 25,45 minuter och 5,70 kilometer (4,31 min/km) utan att förta mig alltför mycket. Men som sagt är känslan inte direkt bra när jag springer, så här tungt har nog aldrig löpsteget känts. Men det ska nog ta sig. 

Nya tag imorgon!

Inga kommentarer: