måndag, augusti 28, 2017

Härliga måndag (positivt inlägg)


Mobilen blev lite överhettad igår när jag kollade friidrotts-SM ute i den varma solen

Härlig och härlig. Är väl lite både och med måndag igen. Men dagar som idag då jag har vilodag så är det inga som helst problem att jag jobbar. Medan det andra dagar är tuffare att ta sig ut på träning efter jobbet. Det där vet ni ju redan. 

Jobbet här är faktiskt väldigt bra hittills! Det märks en stor skillnad mot skolan i Falun. Här lyssnar eleverna på läraren, det är tyst i klassrummet, maten känns mycket bättre, eleverna är mer uppfostrade generellt och lärarna är alla glada och trevliga. Det känns riktigt bra faktiskt! Jag har väl varit inne på det förut och jag står fast vid att folket generellt är trevligare här i Borlänge än i Falun. Märker faktiskt rätt stor skillnad. Och jag pratar ju såklart inte om dom som bor i Tjärna ängar och Jakobsgårdarna.. 

Något mer som är härligt är att cykla till skolan. Det tar mig cirka 15 minuter att cykla de sex kilometrarna mellan Nygårdarna och Domnarvet. Det finns lite olika alternativ på vägar att välja. Förra veckan så tänkte jag ta en annan rutt på torsdagen, men precis när jag skulle svänga av på min nya väg så blev jag omkörd av en gubbe som kom med hög fart bakifrån, tvingades då att ta min gamla väg igen och ställa av gubben. Vägrar nämligen att bli omkörd! 

Vi har fint väder här nu och som prognosen säger kommer vi ha det ett tag, hoppas det stämmer! Målet är ju att cykla hela året, förutom när jag ska åka skidor efter jobbet. Idag så slutar jag kring klockan 14,30 och det enda planerade för dagen är att kolla sista avsnittet av Game Of Thrones säsong sju, nice!

Inga kommentarer: