fredag, augusti 18, 2017

Mot Romme, två tips och stavtest

Tjenare!

Jag skall strax bege mog mot Romme alpin (i bil denna gång!?) för att beta av lite elghufsintervaller i den fina backen där. Men först:

- Igår så kollade jag på toppidretsveckan live på NRK (måste använda en VPN för att det ska fungera, jag använder tillägget ”hola VPN” till Google chrome”). När sändningen var slut så hittade jag en dokumentärserie på åtta delar om bröderna Ingebrigtsen. Hann kolla fyra av åtta delar igår och utan att överdriva för mycket så tror jag att det är den bästa dokumentär jag sett. Ni hittar den här

- Blev påmind av Facebook idag om ett populärt blogginlägg som jag skrev förra året om min resa från psyk och fet till bara psyk(?). Ni hittar det inlägget här

Avslutar med lite bilder från de senaste dagarna:
Från mitt egna vasapass i förrgår


Bästa Boss på gårdagens promenad
Uppe vid Bjusan under gårdagens promenad


Klipper och trimmar gräset för hand på de ställen automoverklipparen inte kommer åt


Fick hem en uppsättning med Exel-stavar igår som jag ska testa mot mina Leki och KV+


Gillar Leki-stavarna skarpt


Ska bli spännande att testa dessa


Har alltid gillat KV+, men då dom har en drönare som serviceman så får jag inga fler stavar av dom

Inga kommentarer: