tisdag, augusti 29, 2017

När kommer bebisen!?


Tänk att jag, som en av de största Falun-patrioterna skulle både flytta till Borlänge och även jobba åt Borlänge kommun. Nästa steg måste ju vara att tatuera in ”Socialdemokrat” i pannan. 


Den här fina namnskylten är en av få saker jag hittills gjort på jobbet, skämt åsido. Tro nu inte att jag är för sådant där regnbågstjafs, vi skulle måla i mycket färger, inspirerade av en viss konstnär vid namn Romero Britto. 

Skönt med en vilodag igår. Vi gjorde inte så mycket mer än att laga mat och ta det lugnt. Stackars Amanda är ju ganska höggravid nu och väntar ihjäl sig på junior. Det är inte så kul, hon har ont och är rastlös, ingen kul kombo. 

Jag tänkte att jag skulle träna lite idag, blir nog någon variant av stakning och löpning. Försöker hålla igång liksom, kämpar vidare. På lördag så tänkte jag springa Vildmarksloppet i Bjursås, om allt fungerat kring det här med bebisen och så vidare. Helst bör han komma idag, så att jag hinner, men man kan ju inte styra sådant. Den som lever får se helt enkelt. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du flyttar till Sossestaden och blir arbetare.. Är det säkert att du inte är röd?

/Allergisk mot Socialister

Adam Steen sa...

Ja. Idiot.