söndag, augusti 13, 2017

Njutbar vilodag


Numer är jag grillmästare också, förr kunde jag knappt koka makaroner 

Tja. 

Njutbar dag idag. Inte fy skam att vila, haft lite svårt att somna de senaste dagarna, ett tecken på att man tränat rätt så hårt. Vaknade ändå 07,30 i morse och var någorlunda pigg. Sjukt det där, förr hade jag inga problem att sova till 11-12, i princip varje dag, sen skulle man ut och träna dubbelpass efter det, ni förstår ju.. 

Vaknade upp till regn i morse, så vi drog till kupolen för att jag skulle inhandla ett par regnbyxor och ett par stövlar. Dessa attiraljer tänker jag är bra att ha nu under hösten när planen är att cykelpendla till nya jobbet. 

Förutom att ha varit på kupolen så har vi gått cirka tre kilometer med Boss och cyklat närmare en mil. Lugn och skön dag. Imorgon börjar sista träningsveckan innan jobb, kämpa!

Inga kommentarer: