fredag, augusti 25, 2017

Nytt från +WATT - och lite annat


Igår så fick jag hem en ny sportdryck från +WATT, kändes jäkligt lovande och en väldigt spännande smak; "Mint breeze". Jag ska ju inte säga att jag gillade smaken direkt, men mot slutet av vätskebältet så hade jag vant mig och gillade den. Det var en väldigt uppfriskande smak och det kändes inte som att jag drack tuggimmi, vilket jag var rädd för innan. Såhär skriver +Watt om sin nya sportdryck "Intra Ride":

"+Watt Intra Ride är kanske den mest kompletta sportdrycken för de tuffaste träningspassen och längsta tävlingarna. Den innehåller bla 3 typer av kolhydrater (maltodextrin, fruktos, vitargo), hydrolyserat protein (snabbt upptag) och aminosyror (BCAA). Smaken av mint breeze gör den inte för söt under lång tid och den är som alltid glutenfri och helt fri från färgämnen. Intra Ride rekommenderas för aktivitet över 2 timmar och gör den med andra ord perfekt för lopp som tex Vasaloppet och Vätternrundan."  

Passa på att köp den, eller något annat ur +Watt:s sortiment, använd koden "ADAM" för att få 25% rabatt. Min favorit i sortimentet är fortsatt Sali+ Performance, mest för att den innehåller koffein, är god i smaken och den har hjälpt mig mot kramp.

__________Igår så var jag med min nya klass på klassjoggen i Borlänge centrum. Ett arrangemang där alla Borlänges skolungdomar (årskurs 3 till 9 tror jag) skulle springa eller gå fyra kilometer på en bana runt centrala Borlänge, bland annat genom kupolen. Det eleverna gillade mest tror jag dock var crossuppvisningen av Fredrik "Frog" Berggren:
  


Adam Johansson var på plats och lyckades även fota mig

Inga kommentarer: