torsdag, augusti 24, 2017

Renovering

Tjenare!

Det här med renovering och hus är ju något som nu på senare år har kommit in i mitt liv. Det är väl främst då för att jag flyttat in hos min tjej som sedan tidigare bodde i ett hus. Hon har både innan jag bodde där och även under tiden jag bott här renoverat i huset. Det har varit mer eller mindre en helrenovering med både kök och badrum, samt vardagsrum och sovrum. Nu har även ett barnrum vuxit fram då vi väntar tillökning, vilket blir sjukt spännande. 

Vi kommer framöver att se till att renovera källaren med en fin tvättstuga och eventuellt ytterligare ett badrum. Något som vi mer satt på agendan är en stor altan på baksidan, för att få lite avskilt från grannar, men även för att kunna njuta av kvällssolen. 

Vi har kollat en del på byggmaterial och tips på webers hemsida, vilket har gett oss en del ideér.

Inga kommentarer: