fredag, augusti 04, 2017

Rolig gårdag och Romme strax


Jag tror att Amanda äntligen har större mage än mig, från gårdagens magmätartävling


Vi hade också lite SPA hemma med fotbad igår

Skönt med vilodag igår, men dom dagarna går så fort och jag brukar ofta vakna upp ännu tröttare dagen efter, som idag exempelvis. Men jag hinner nog vakna till, om inte nu så under det planerade träningspasset till, i och hem från Romme alpin. 

Under gårdagen så passade vi på att cykla med mina stavgångsstavar och löpskor till Adam Larsson, så att han kan frakta dom med bil till Romme åt mig idag. Han ska nämligen vara med på träningen. Vi brukar cykla en liten sväng varje dag, skönt för Amanda att röra på sig lite och en lagom lugn aktivitet för mig vid sidan om träningen. Förutom detta så var vi också till en sjö för att låta Boss få bada och leka, jag passade då på att ta årets andra dopp utomhus. Nu ser det ut att bli regn i flera veckor i sträck, usch, hoppas jag har fel!

Inga kommentarer: