söndag, augusti 20, 2017

Sista dagen på sommarlovet


Ja, idag är det sista dagen på sommarlovet. Det är med delade känslor. Ska ju bli skönt att få jobba också på ett sätt. Men förr om åren hade jag nog sagt att det skulle bli skönt med rutiner igen, denna sommaren har jag dock enbart haft rutiner. Ska bli skönt att träna lite mindre, åtminstone försöker jag inbilla mig det. 

Kollade på toppidretsvecka igår igen. Skoj att Calle Halfvarsson vann faktiskt. Han är stark den jäkeln. En annan som åkte starkt var Petter Northug som körde upp sig från långt bak i fältet till en tredjeplats. Efteråt så skämtade han som vanligt i intervjuerna, bland annat så sa han: ”Sundby har högre kapacitet i ena lungan än hela svenska landslaget”. 

Jag ska försöka träna ett stakpass nu snart och sedan eventuellt styrka i eftermiddag. Vi får se hur det blir med det, Amanda sa just att hon trodde vattnet gått..

Hörs!

Inga kommentarer: