onsdag, augusti 09, 2017

Skillnad på stavar och dag fem
Lite viktskillnad mellan mina KV-stavar (senaste modellen med svart längst ner) och de nya Leki-stavarna (race shark)!


Swishbombningsveckan dag fem

Jag är oerhört tacksam och glad för den insats ni gjort! Tack som bara den, er kan man lita på! Kan nu summera 3789,50 SEK så jag kanske har råd med mat denna månad, supersnällt av er mina vänner och läsare! Kan vi krama ur det sista ur swishningen nu månntro?! Kanske ett lite sponsorbidrag till 0761664997! Ni är bäst!

Dagen innan vila

Jag ska strax ge mig ut på ett nytt träningspass. Står här i köket med stela muskler, tendens till nackspärr (haft det i veckor) och allmänt trött. Dricker lite kaffe, vilket brukar få det att släppa. Det har varit en sjujävla sommar alltså. Stolt över mig själv och genomförandet av träningen. Idag så får jag besök av Jonte Engdahl som ska med mig och träna, trevligt. Att hans bror Petter inte är med i någon landslagsgrupp är för mig helt obegripligt.. Istället för att ta med en massa ”sprinters” som hade tur i genlotteriet, men som inte orkar.. Men ska man börja diskutera den uttagningen så kommer vi ingen vart, så det är bara att släppa. 

2 kommentarer:

Daniel Aarum sa...

Hei,
Si ifra vis du ønsker og fylle på budsjettet ditt litt med og selge ett par kv staver ;)

Daniel

Adam Steen sa...

Ja, kanske, vi får se :)