onsdag, augusti 30, 2017

Spararn - löparn - tränarn


Synen varje morgon numer. Jag har cyklat i shorts varje dag också, någon dag förra veckan var det lite kallt, denna veckan har det varit mer än behagligt. Cykeln jag köpte för 1900 är ett av mina bästa köp, jag har räknat ut att jag måste cykla 140 dagar för att tjäna in den, men samtidigt så har jag ju använt den i princip varje dag, till handling och allt. Benzen har jag använt endast två-tre gånger på hela sommaren!! Någon som vill köpa den för hundra k? Hoppas jag får lägenheten såld också. Då ska det investeras i aktier, preferensaktier, fonder och eventuellt en ny MacBook. Men jag tycker ju inte om att köpa saker, eller jo, men inte betala. 

En bra sak kring det här med löpningen och att jag inte kunnat springa på hela sommaren är (förutom att jag tränat mer rullskidor än planerat) att jag nu blir bättre och bättre att springa för varje pass jag gör. Fick faktiskt inte ont i benen från gårdagen, det var ju ett bra framsteg. 

Idag så ska jag köra stakintervaller igen. Vädret ser fint ut och kroppen känns okej. Ska blanda lite korta med långa drag, mestadels på platten, det jag behöver träna mest. Någon som skulle vilja haka på mig? Typ vid klockan 16. 

Inga kommentarer: