lördag, augusti 05, 2017

Swishbomb och stavtest

Nu börjar vi dagen med en swish-bombning till mig. Ni vet, tuff sommar utan inkomster, snart nybliven förälder och så vidare. Så dunka in en liten swish-sponsring till er favoritbloggare: 0761664997. Tack på förhand!


Jag ska testa lite nya stavar nu. Det tidigare favoritmärket bytte ju serviceman till någon med sämre arbetsmoral än en förtidspensionerad grek, så där fick jag ju inte ens ett erbjudande om att få köpa stavarna till reducerat pris. Nästan lika dåligt som pjäxmärket, och skidor är ju inte att tala om. Ska kanske höra mig för lite på diverse märken. Kommer i alla fall bli spännande att testa nya stavar

Nu ska jag strax ge mig ut i dödens regn för att skejta fyra timmar med Adam Larsson, en av Borlänges trevligaste personer. Och då ska ni veta att ALLA är trevliga i Borlänge!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Swishar folk dig på riktigt??

Adam Steen sa...

Såklart dom gör. Hur ska jag annars få det att gå runt?!